Mobilmenu
Hem
Nöjespaket
Shower
Brandbannashow
Piratshowen
Motorshow
Concordelia - Party Music Show
Back To The Future
Topptält
Turnéschema
Kontakta oss
Mobilmenu

Piratshow

Sveriges i särklass gladaste och tokigaste piratshow med Kapten Gunnar Sparov. Som av en händelse virrat bort sin besättning under natten. Nu letar han en ny bland unga busfrön! Omåttligt populär bland barnen.
En piratbarnshow i full fart under ca 60 min där barnen är med och deltager till stor del under showen. Showen är i huvudsak för barn från 2-10 år men funkar även för de äldre.
Innan showen ansiktsmålas alla barn som vill till pirater (60 min). Showen innehåller bl.a gå på plankan, sjörövarskatten, tokigt trolleri, piratduell, papegojan, fotografering med piraten och hans riktiga svärd, pistol och bössa.
Avslutas med att piraten gör figurballonger till alla barnen som varit där på showen. Max 200 st, därefter 10 kr/st. Ingår i paketet gör även en hoppborg piratskeppet som är uppblåst under 3 tim.

Pris enligt ö.k.

Piratshow De Luxe

I paketet ingår Piratföreställning med 2 Sjörövarkaptener och Skattjakt, Gunnar har även med ett par besättningsmän. som är helt tokiga. Smee och Långstrumpan.Gunnar kommer att komma från sjön i båt och skall försöka ta tillbaka skatten från Rödskägg som gömt den med hjälp av barnen. Barnen har blivit ansiktsmålade till pirater, Detta fixar våra målare.Det bjuds på mycket action o glada skratt en del av besättningen trillar naturligtvis i sjön. De stora kramdjuren som finns i besättningen kommer på besök. I showen ingår allt från trolleri till att gå på plankan. Alla barnen får en figurballong efter showen (Max 200 st. Därefter 10:-/st.).

Pris enligt ö.k.

Vi fixar afficher och även bilder som ni kan ha i reklamen inför showen.